Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudose a discutat cu directorul general al OMC despre politicile de stimulare a investiţiilor

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose a discutat miercuri, la Palatul Victoria, cu directorul general al Organizaţiei Mondiale a Comerţului (OMC), Roberto Azevedo, despre politicile de stimulare a investiţiilor asumate de Guvern, potrivit unui comunicat al Executivului, remis Agerpres. Potrivit sursei citate, discuţia despre politicile de stimulare a investiţiilor asumate de Guvern a avut loc în perspectiva promovării lor cu prilejul celei de-a 11-a Conferinţe Interministeriale a OMC, care va avea loc în decembrie, la Buenos Aires.

"România merge în direcţia bună, chiar dacă ritmul nu este mereu cel pe care ni-l dorim. Dorim să împărtăşim din exemplele noastre de succes şi, la rândul nostru, suntem deschişi să învăţăm din experienţa partenerilor noştri", a afirmat şeful Executivului, cu referire la evoluţiile pozitive ale principalilor indicatori economici.

La rândul său, Roberto Azevedo a apreciat viziunea Guvernului de susţinere a micilor investitori şi stimulare a iniţiativei private, prin programele lansate de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat. "România a făcut paşi importanţi şi apreciez viziunea Guvernului în acest sens", a afirmat directorul general al OMC, invitând partea română să împărtăşească bunele practici în cadrul organizaţiei, se arată în comunicat.

Prezent la întrevederea de la Palatul Victoria, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, a menţionat dorinţa României de a deveni mai vizibilă la nivel global, prin iniţiative menite să sprijine internaţionalizarea companiilor româneşti, se mai spune în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.