Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudose comentează ironic fisurile apărute la podul peste Dunăre de la Brăila, inaugurat cu mare fast

Facebook
Mihai-Tudose

Europarlamentarul Mihai Tudose, în mandatul căruia a fost semnat contractul pentru construirea podului peste Dunăre de la Brăila, a comentat ironic fisurile apărute la podul inaugurat cu mare fast. Podul a costat jumătate de miliard de euro și a fost inaugurat în vara anului 2023, iar acum are fisuri la nivelul structurii de rezistență.

„Am înțeles că, mai nou, a plouat pe pod și este ud. E o nenorocire…

Podul nu este recepționat. Nu este treaba statului că s-a stricat asfaltul. Podul este încă la constructor. E treaba constructorului și el reface. Să spunem că mâine se predă podul la CNAIR, se predă statului, dacă peste două zile apare ceva, ghici, tot constructorul plătește. Există garanții de bună execuție”, a declarat Tudose, la Prima News.

Totodată, fostul premier, în mandatul căruia a fost semnat contractul, a mai arătat că „nu toată lumea este încă fericită cu existența acelui pod”.

„De aici, până la poveștile cu podul cade! Vorba cuiva din Brăila, care m-a întrebat cum e cu infiltrațiile de la pod și mi-a zis: „Bine că are unde să se crape ceva, că înainte nu avea unde să se crape!”.

Repet, nu este toată lumea fericită că nu mai funcționează bacurile. Se produceau niște bani! Alții nu sunt fericiți că podul e realizarea PSD și, uite, cum cade podul”, a ținut să precizeze Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.