Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudose îl trimite pe Dragnea să studieze la SRI: Statul paralel este el

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose

Fostul premier PSD Mihai Tudose, demisionar din partid, a spus marți seară la TVR 1 că „statul paralel” este Liviu Dragnea și a spus că poate ar fi bine ca și el să urmeze cursuri de siguranță națională la SRI.

„Statul paralel e el! Daca faceam doctoratul la medicina mi-l semna dl rector Popa? Poate ar fi bine sa o faca toti (sa studieze la SRI - n.r.), daca Dragnea avea un minim interes pentru securitatea nationala, nu taia bugetele la servicii”, a spus Tudose la TVR 1.

El a adăugat că înainte să fie schimbat din funcția de premier, Dragnea le-a spus PSD-iștilor că premierul partidului face parte din „statul paralel”.

„Stiam dinainte, au fost 7 intalniri zonale, au fost intalniri seara, la gura sobei. Mi-au spus colegii ca le zicea Dragnea ca nu mai e cu noi, este cu statul paralel”, a declarat Tudose.

În anul 2010, Mihai Tudose a obținut titlul de Doctor în domeniul Ştiinţe Militare şi Informaţii, Protecția infrastructurilor critice, la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” din cadrul SRI. Peste doar un an a fost cooptat ca lector universitar la academia SRI în domeniile Protecția infrastructurilor critice și Strategii de securitate si apărare, iar în 2013 avansează pe funcția de conferențiar universitar la academia SRI pe Protecția infrastructurilor critice și Securitate națională și euroatlantică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.