Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Mihai Tudose: Ludovic Orban și-a pus treningul, vrea iar premier. Ieri și azi s-au tranșat președințiile PNL și USR PLUS

Vicepreședinte PSD și fost premier, Mihai Tudose a declarat miercuri la Antena 3 că prin criza care s-a iscat în coaliție de guvernare „Orban și-a luat PNL-ul înapoi”.

„Ludovic Orban se pregătește, si-a pus treningul, vrea prim-ministru înapoi. Nu cred că se hazarda Barna într-o declarație de acest tip (de sustinerea a unei rocade Florin Citu - Ludovic Orban la sefia Guvernului) fără o discuție cu Orban, este opinia mea. Cu ocazia asta, își netezește drumul spre șefia PNL pentru că domnia sa se visează președintele României și trebuie să fie președintele partidului să acceadă în această funcție.

Dacă cei de la USR-PLUS se țin pe picioare, că acum s-au lansat și ei "nu-l mai vrem pe ăsta"(n.r. Cîțu), e greu să dea înapoi. Doar că mâine președintele îi va pune la colț un pic pe coji de nuca, să-și revină, să facă o renegociere, dar va fi foarte greu să vină dl Barna să spună că 'Acum acceptăm cu Cîțu împreună'. Mă îndoiesc.

Eu cred că ieri și azi s-au tranșat președințiile la PNL și la USR PLUS, o să-l avem pe Cioloș, iar Orban și-a luat PNL-ul înapoi”, a declarat Mihai Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.