Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudose și Ciolacu, către Motreanu: 'Să se ducă acasă dacă e sensibil' / 'A spus ceva fals Mina?' (video)

tensiuni scandal nervi

Liderul PSD Marcel Ciolacu și vicepreședintele PSD Mihai Tudose au reacționat vineri, la Brăila, după ce prim-vicepreședintele PNL Dan Motreanu a spus că atacurile unor lideri locali PSD la adresa miniștrilor liberali reprezintă o campanie coordonate de conducerea PSD.

„Nu comentez declaratiile dlui Motreanu, e o tara libera, fiecare ne exprimam parerea. Ii reamintesc dlui Motreanu ca a furat de la PSD la Giurgiu 28-30 de primari. Sa vada din aceasta perspectiva reactia lui Marian Mina. Dar dl Mina a spus ceva fals sau neadevarat?', a spus Ciolacu. Mina spusese că „jumătate dintre miniștrii” liberali sunt cu probleme, dând exemplul ministrului de Interne, Lucian Bode, ministrului Justiției, Cătălin Predoiu și pe cel al ministrului Energiei, Virgil Popescu.

„La Gorj, cu doua saptamani inainte de teribilul accident de acolo, presedintele PNL Gorj a avut o declaratie 'Ce bine ca de 2 ani de zile nu mai este niciun PSD-ist la CEO Olteania, ca daca mai erau, se intamplau nenorociri'. Ala nu era atac, aia era asa, o chestie de bine...Dupa ce s-a intamplat nenoricirea, ia cu paine, vezi ce ati facut acolo, ca doar voi sunteti. Cand dă el cu bordura e de bine, cand il bate putin vantul, e sensibil. Sa se duca acasa daca e sensibil”, a afirmat și Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.