Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tulcea: Lideri ai organizaţiei judeţene a PNL, autoizolaţi la domiciliu

Salud 180
coronavirus test sange

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Tulcea, Ştefan Ilie, a anunţat, vineri, că a intrat în autoizolare la domiciliu fiindcă a participat la şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului care a reunit un membru confirmat pozitiv.

Ştefan Ilie a menţionat că nu prezintă simptome şi că a evitat contactul cu cetăţenii din proprie iniţiativă, înainte de a deveni oficială confirmarea.

"Sper ca fiecare cetăţean care este suspect de confirmarea cu noul coronavirus să procedeze la fel", a declarat preşedintele organizaţiei judeţene a PNL.

Ilie a precizat, pentru AGERPRES, că şi deputatul PNL, George Şişcu, s-a autoizolat la domiciliu, după ce a participat la aceeaşi şedinţă a Biroului Politic Naţional.

La începutul săptămânii, în timpul şedinţei BPN al PNL, Ilie Ştefan a fost validat în calitate de candidat la Primăria municipiului Tulcea, iar George Şişcu, în calitate de candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean.

Citește și: Dr. Alexandru Rafila îi calmează pe bucureșteni: NU se închide Capitala

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Tulcea, 107 persoane sunt, vineri, în autoizolare la domiciliu, dintre care 24 sunt din municipiul reşedinţă.

"La această dată se află în carantină nouă persoane, însă nu a fost confirmat vreun caz de îmbolnăvire", se arată în comunicatul de presă.

Un alt comunicat al aceleiaşi instituţii menţionează că în judeţ există o suspiciune de infecţie cu noul coronavirus în cazul unei femei, de 57 de ani, care era în autoizolare la domiciliu cu familia din data de 7 martie, după ce s-a întors din Italia.

"A fost transportată cu izoleta la Spitalul Judeţean Tulcea, secţia de Boli Infecţioase, având simptome: febră, tuse şi respiraţie accelerată. Persoana suferă şi de alte afecţiuni. S-a decis transportul persoanei cu izoleta la Spitalul Judeţean Constanţa pentru recoltarea de probe în vederea identificării noului coronavirus", se arată în comunicatul Prefecturii. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.