Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tulcea - Numărul persoanelor carantinate s-a triplat

facebook.com
izolare coronavirus

Numărul persoanelor din judeţul Tulcea aflate, joi, în carantină este de aproape trei ori mai mare decât cel înregistrat în ziua precedentă, după ce miercuri seara 100 din cele 187 de persoane care au ajuns în România cu o aeronavă care a decolat din Roma, Italia, au fost transferate într-un centru din judeţ.

Potrivit unui comunicat al Instituţiei Prefectului - Judeţul Tulcea, sunt înregistrate 2.700 de persoane în autoizolare la domiciliu, în creştere faţă de ziua precedentă, precum şi 157 de persoane în carantină, după ce miercuri numărul persoanelor izolate la domiciliu a fost de 2.369, iar cel al persoanelor în carantină, de 57, conform Agerpres.ro.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: ‘E nevoie de testarea a 10.514 de persoane din București’

Autorităţile au făcut 7.236 de controale privind modul în care se respectă măsurile luate în contextul pandemiei de coronavirus, iar dintre aceste controale 1.579 au fost efectuate miercuri.

"În urma efectuării acestor controale a reieşit faptul că nu toate persoanele controlate au respectat condiţiile impuse de lege, motiv pentru care reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea au aplicat 9 sancţiuni contravenţionale pe parcursul zilei de ieri 25.03.2020. Până în prezent, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea au aplicat un număr de 64 sancţiuni contravenţionale cu o valoare totală de 232.100 lei", se arată în comunicatul de presă amintit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.