Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tulcea: O femeie a murit, iar un bărbat şi un copil au fost răniţi după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac

Accident politie bun

O femeie de 28 de ani a murit, sâmbătă, iar un bărbat şi un copil au fost răniţi după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac, la ieşirea din municipiul Tulcea spre Agighiol, potrivit news.ro.

Accidentul s-a produs pe DJ 222, între localităţile Tulcea şi Agighiol.

”Din primele verificări, poliţiştii rutieri au constatat că o tânără de 28 ani, care se deplasa cu autoturismul pe DJ222, la ieşirea din municipiul Tulcea, către localitatea Agighiol, în condiţii ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrand în coliziune cu un arbore de pe marginea carosabilului”, a transmis IPJ Tulcea.

Acolo au ajuns două echipaje de salvatori din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială pentru descarcerare şi o autospecială de stingere. Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea tinerei încarcerate, predând-o echipajelor SAJ prezente. ”Din nefericire, femeia prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, medicul declarând decesul acesteia”, a precizat ISU Tulcea.

Totodată, în autoturism se aflau doi pasageri, un bărbat de 28 de ani şi un minor, care au fost răniţi uşor, fiind preluaţi şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, de către echipajele SAJ.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care accidentul rutier s-a produs.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.