Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tulcea: Taximetrist în stare gravă la spital, după ce a fost atacat, bătut și tâlhărit

facebook.com
politia

Un taximetrist din Tulcea a ajuns în spital, fiind în stare gravă, după ce, în noaptea de miercuri spre joi, a fost atacat, bătut și tâlhărit, fiindu-i furat autoturismul. Bărbatul a stat câteva ore în ger, fiind găsit de un trecător.

Potrivit polițiștilor tulceni, bărbatul a fost găsit înghețat și plin de sânge, joi, pe marginea unui drum din municipiul Tulcea, de un trecător care a sunat la 112, scrie Mediafax.

Primele informații arată că taximetristul a luat un client care l-a atacat și, după ce l-a bătut, l-a aruncat din taximetru și apoi și-a continuat drumul.

Ulterior, în timp ce se deplasa pe strada Barajului din municipiu, acesta a pierdut controlul volanului, iar mașina a ieșit în afara drumului și a urcat un mal de pământ.

După accident, atacatorul a abandonat autoturismul şi a fugit.

Taximetristul, care se pare că a stat câteva ore în ger, a suferit un șoc și este confuz, fiind internat în Spitalul Județean de Tulcea.

Din cauza stării sale, anchetatorii nu au reușit pentru moment să afle cum s-au petrecut exact faptele. Ei au deschis o anchetă, fiind făcute cercetări pentru tâlhărie şi furt calificat, dar încadrarea ar putea fi schimbată în funcţie și de evoluția stării de sănătate a taximetristului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.