Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul familiei Luizei cere teledon pentru plata amenzii de 5.000 de lei, după ce mama Luizei a refuzat să meargă la DIICOT

knd.ro
tonel pop

Idee incredibilă a avocatului familiei Luizei Melencu. Tonel Pop  vrea să organizeze un teledon pentru ca familia Melencu să plătească amenda pe care DIICOT le-o va aplica pentru că mama fetei a refuzat să meargă la audieri. Monica Melencu a declarat de mai multe ori că nu vrea să dea noi probe ADN pentru testele pe care FBI le va face pentru a stabili cui aparțin rămășițele din pădurea Caracal. Acum, familia Luizei s-a trezit că nu are bani pentru plata amenzii de 5.000 de lei pe care o putea evita dacă se deplasa la audieri. Ieri, familia Melencu a cerut DIICOT o mașină care să îi transporte în Capitală, pe motiv că nu posedă un autoturism proprietate personală, însă instituția a refuzat.

Citește și: Operațiune de AMPLOARE, în cooperare cu EUROJUST: DIICOT a descins în ZECI de locații din București și ZECE județe

"Problema foarte mare este că m-am prezentat din nou aici, ca și ieri, și nu vor să mă primească. Sunt patru procurori - șefi, au ședințe. Nu vor să mă primească, era ora stabilită. Nu îmi arată niciun document, nu mi-au arătat nimic. Eu nu am cum să sfătuiesc clienții să meargă. Îi anunță prin comunicate de presă, astea nu sunt acte de urmărire penală.

Eu i-am așteptat până mai târziu, am zis că poate o să vină, sunt foarte suspicioși. După ce au fost atâtea scandaluri cu Deveselu, cu militari, acum noi ne ducem spre FBI? Aceste speculații i-au speriat. Dacă le dă amendă, o să facem un teledon, populația să îi ajute să plătească amenda că și așa sunt oameni sărmani. Aceste acte procedurale toate pot fi atacate, ei nu ni le comunică să le vedem", a declarat Tonel Pop.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.