Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TUPEU fără margini! Vlad Voiculescu îi umilește pe profesori și copii, dar îl atacă și pe Sorin Cîmpeanu: 'Poate dacă poartă mănuşi, cred că ar putea să facă'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Vlad Voiculescu

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a apreciat vineri că elevii ar putea oferi mărţişoare în şcoli "dacă poartă mănuşi", însă a caracterizat situaţia cu un citat din Biblie, 'Toate îmi sunt permise, nu toate îmi sunt de folos', şi a recomandat vaccinarea, purtarea măştii şi precauţie.

Întrebat dacă elevii ar putea să ofere mărţişoare şi flori de 1 Martie, Voiculescu a spus: "Eu aş răspunde cu un citat din Biblie: 'Toate îmi sunt permise, nu toate îmi sunt de folos'".

Citește și: Florin Cîțu, uimit de protestul polițiștilor: ‘Nu înțeleg rostul acestor proteste. Așa ceva nu se poate, nu poți să ai performanță când numești oameni pe două luni’

El a adăugat că sfătuieşte pe toată lumea să fie precaută, scrie agerpres.ro.

Întrebat dacă le recomandă elevilor să dea mărţişoare, ministrul Sănătăţii a răspuns: "Nu ştiu, poate dacă poartă mănuşi, cred că ar putea să facă gestul acesta".

Citește și: Florian Bodog: ‘Vlad Voiculescu este un mare mincinos! Ar trebui să se apuce de treabă, dar el nu prea vrea să muncească’

"Dar, în principiu, sfătuiesc pe toată lumea să se vaccineze, să poarte mască şi sfătuiesc pe toată lumea să fie precaută. Sunt cele trei lucruri importante în perioada următoare, altfel sunt alegeri pe care le face fiecare, dar cred că anumite riscuri pot fi asumate doar dacă ne luăm măsurile de precauţie", a mai spus el.

Ministrul nu a vrut să precizeze dacă va da mărţişoare în acest an: "Iertaţi-mă, cred că e luni, mi se pare că mai e o veşnicie până atunci".

Citește și: Ion Cristoiu: ‘Ateul comunist Nicolae Ceaușescu s-a implicat în salvarea Schitului Prodromu. USR PLUS militează fățiș pentru revenirea anilor de ateism de pe vremea comunismului’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.