Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TUPEU Robert Turcescu, discuţie despre serviciile secrete cu Vasile Blaga

turcescu

Fostul jurnalist Robert Turcescu a fost reactivat de "Evenimentul zilei". Acesta realizează scurte interviuri zilnice, primul fiind cu Vasile Blaga, copreşedintele PNL.

Autodeconspirat ca ofiţer acoperit, în toamna anului 2014, Robert Turcescu îşi menţine "domeniul de interes" şi în interviul cu Vasile Blaga. Fragment din interviu:

"Nu aveţi senzaţia că, în momentul de faţă, servicile secrete au căpătat o putere prea mare şi sînt sub un control parlamentar şi civil prea mic, domnule Blaga?

Controlul din partea Parlamentului este acelaşi de după 1990, nici mai mult, nici mai puţin. De aceea eu sunt mirat când aud oameni care au coordonat, care au avut un cuvânt extrem de important de spus în întărirea acestor servicii- şi nu au greşit că au făcut lucrul acesta că pînă la urmă discutăm despre România, nu discutăm aici despre un partid politic sau altul ori despre o persoană - că vin cu această teorie că ele fac şi desfac activitatea socială politică şi economică din ţară.

Nu credeţi că se implică în viaţă politică?

Nu.

E un răspuns categoric?

Da, e un răspuns categoric pentru că şi eu am fost ministru de Interne, ştiu ce înseamnă o structură de informaţii, nu am implicat-o niciodată într-un joc politic şi nu cred că o face nimeni nici astăzi."

Vezi şi: Tupeul nu cunoaşte limite în ţara asta

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.