Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Raluca Turcan: Acest Guvern, în 6 luni, a făcut mai mult ca alții în 30 de ani. În absența crizei nu știu dacă am fi putut

Facebook
Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat luni, la o dezbatere, că nu știe dacă anumite măsuri de modernizare ar fi putut să fie luate în lipsa actualei crize economico-sanitară.

„Efortul pe care îl face premierul Ludovic Orban cu echipa guvernamentală este unul uriaș, tocmai pentru că în niște condiții de o guvernare marcată de criză putem să punem la bazele dezvoltării României niște concepte moderne pe care în absența unei criza nu știu dacă am fi putut să le implementăm atât de rapid și cu sprijin larg din partea beneficiarilor, atât persoane fizice cât și persoane juridice”, a declarat Raluca Turcan.

„Statul a fost încremenit în abordarea spre modernitate. Acest Guvern, in 6 luni, din perspectiva digitalizarii, flexibilizarii muncii, relationarii rapide cu beneficiarii, a facut mai multe dacat au facut alte guverne in 30 de ani. Ganditi-va doar ca dupa 3 luni de criza statul a ajuns sa aiba obligatia sa primeasca documente online. de asemenea, sa aiba legatura cu cetatenii, persoane fizice au juridce, tot in sistemul online, sa primeasca solicitarile de somaj online, institutiile din domeniul muncii si protectiei sociale sa fie racordate la REVISAL ceea ce nu se intamplase pana acum. Realmente din perspectiva rapiditatii deciziei guvernamentale s-au facut multe lucruri”, a mai spus Raluca Turcan.

„Noi trebuie să transformăm această criză într-o oportunitate. Dacă nu o facem, n-am înțeles nimic”, a mai spus ea. „În zilele următoare, odată cu prezentarea bilanțului după starea de urgență, a acțiunilor Guvernului, vom veni cu planul care să pună România pe făgaș în următorii ani, o abordare modernă”, a zis Turcan. Vicepremierul a indicat că urmează un set de masuri economice  de care sa ajute companiile.

Citește și: Nelu Tătaru: Ne apropiem de un moment în care vom avea o dublare sau triplare de cazuri pe zi. Atunci vom avea o problemă .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.