Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turcan: Un vot cu DA la referendum, moţiunea de cenzură populară care va putea şi în Parlament să schimbe Guvernul

stiripesurse.ro
Raluca Turcan

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a afirmat că un vot usturător cu DA la referendum va fi o moţiune de cenzură populară care va putea şi în Parlament să schimbe Guvernul şi să scape ţara de Liviu Dragnea.

Turcan a afirmat sâmbătă, în discursul susţinut la mitingul PNL din Piaţa Victoriei din Bucureşti, că de doi ani şi jumătate România a fost acaparată de infractori, conform News.ro.

Citește și: Elena Udrea a EXPLODAT la adresa Laurei Codruța Kovesi: E clar că nu va ocupa niciodată funcția europeană

“Un vot usturător cu DA la referendum, să fie foarte clar că va fi cea mai usturătoare moţiune de cenzură populară care va putea şi în Parlamentul României să schimbe Guvernul şi să scape ţara de Liviu Dragnea. De doi ani şi jumătate, România a fost acaparată de infractori. Şi da, de infractori, nu numai de avocaţii corupţilor pentru că odată cu albirea dosarului de corupţie al lui Liviu Dragnea printre noi, printre cei mulţi şi corecţi, au ajuns violatori, criminali, pedofili. Au pus în pericol securitatea fiecăruia dintre noi numai pentru a-l scăpa de condamnarea la închisoare cu executare pe infractorul şef Liviu Dragnea”, a afirmat Raluca Turcan.

Ea a mai declarat că votul cu DA la referendumul convocat de preşedintele Klaus Iohannis poate să oprească planul “diabolic” pe care îl au social-democraţii în continuare.

“Votul la referendumul convocat de preşedintele României, un vot masiv cu DA poate să oprească planul diabolic pe care PSD-ul îl are în continuare pentru că, dragi români, planul lor nu s-a încheiat. Au început cu DNA-ul, au continuat cu Curtea de Apel, acum dau bătălia pentru procurorul general şi Înalta Curte de Casaţie. Din 20 mai au Curtea Constituţională, urmează Banca Naţională a României şi rezervele de aur ale ţării. Urmează, de asemenea, să schimbe legile siguranţei naţionale şi au pus mâna pe serviciile de siguranţă naţională şi după aia gata, România a intrat în beznă, democraţia va fi apus şi hoţii vor pune mâna pe viitorul fiecărui român cinstit. Acest plan diabolic poate fi oprit doar cu DA la referendum”, a explicat Raluca Turcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.