Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turcescu: Strategii PSD au blocat dezbaterea de la B1

film

Robert Turcescu pune 'pariu' ca Antena 3 nu l-ar mai primi in aceasta seara pe Klaus Iohannis la dezbaterea cu Victor Ponta.

"(...) stafful de campanie al lui Ponta sau macar o parte din el i-a spus un lucru simplu: ca a iesit sifonat rau dupa dezbaterile televizate de la Realitatea si de la B1. Sa le luam pe rind. Dupa emisiunea de la Realitatea, transmisa/preluata marti si de Antena 3, si de Romania TV, si de Digi 24, si de Nasul TV, editia confruntarii Ponta-Iohannis de a doua zi, de la B1 Tv, n-a mai fost preluata decit de Digi 24 si de Nasul TV. Boicot total, cu toate ca editia de la B1 a fost mult mai bine organizata, mult mai consistenta si mult mai “prezidentiala”. Dar, desigur, in editia de miercuri, Ponta a iesit si muuuult mai tabacit decit la Realitatea.", spune Turcescu pe blogul sau.

"Iohannis a fost si el mai pregatit decit in ziua precedenta, iar Ponta parea la un moment dat realmente naucit si incoerent. Stafful lui de campanie a vazut asta si probabil ca marii sfetnici ai lui Ponta si-au facut cruce cu doua miini ca au avut “inspiratia” sa blocheze retransmiterea emisiunii pe Romania TV, pe Realitatea TV si pe Antena 3. Iar dupa terminarea emisiunii de la B1 au inceput sa tremure la gindul ca Iohannis ar putea sa le faca joi o mare surpriza: aceea de a anunta ca vrea sa participe si la confruntarea de la Antena 3. Si atunci, in disperare de cauza, au cautat ceva de care sa se lege pentru a da vina pe Iohannis ca nu vrea sa mearga la Sinteza lui Gadea. Au gasit repede de fragmentul in care Iohannis spunea ca s-a terminat campania si ca e vremea sa se renunte la incercarile de dezbinare a romanilor si… gata! Gadea a anuntat pentru joi seara emisiune cu premierul Italiei (venit la Bucuresti sa-l sprijine pe Ponta in campanie) (...) multe vorbe se vor auzi despre “lasitatea lui Iohannis de a da piept cu Ponta intr-un studio de televiziune de-al celor care nu sint de-ai lui”. Iar asta se va intimpla in conditiile in care Ponta va defila prin studiouri spunind ce viteaz a fost el cind a acceptat sa mearga la televiziuni ”ostile lui”." mai soune acesta.

În opinia lui Turcescu, Iohannis trebuie sa merga la Antena 3.

"Sustin in continuare ca Iohannis trebuie sa iasa rapid cu o declaratie prin care sa spuna ca accepta confruntarea de la Antena 3. As face pariu ca Antena 3 va refuza spunind ca Gadea a apucat deja sa-l invite pe premierul Italiei la emisiune si ca “nu se face”, ma-ntelegi, sa-i dea flit cind, de fapt, motivul real e ca Ponta fuge ca dracu’ de tamiie de o noua intilnire televizata cu Iohannis", a explicat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.