Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turcia: Bogdan Stancu a înscris golurile în meciul dintre Genclerbirligi Ankara - Kasimpaşa SK, scor 2-1

www.fanatik.ro
Bogdan Stancu

Atacantul român Bogdan Stancu a marcat golurile prin care formaţia Genclerbirligi Ankara a învins-o cu 2-1 în deplasare pe Kasimpaşa SK, duminică, într-un meci din etapa a 12-a a campionatului de fotbal al Turciei, informează Agerpres.

Citește și:  Preşedintele clubului Borussia Dortmund îl păstrează pe antrenorul Lucien Favre, dar îi cere rezultate mai bune

Aytac Kara (54) a deschis scorul pentru echipa din Istanbul, dar Stancu a egalat în min. 82, iar în min. 88 a marcat golul victoriei, din penalty.

Fostul internaţional român, care a primit un cartonaş galben în min. 69, a evoluat tot meciul. Stancu are 6 goluri marcate în 11 meciuri în acest campionat.

În alt meci, Sivasspor a dispus cu 4-1 de Kayserispor, în deplasare. Paul Papp a fost rezervă la Sivasspor, iar Silviu Lung jr a apărat poarta echipei din Kayseri pe toată durata partidei.

În clasament, pe primul loc se află Sivasspor, cu 24 puncte, urmată de Trabzonspor, 22 puncte, Istanbul Başakşehir FK, 22 puncte, etc. Genclerbirligi a urcat pe 13, cu 13 puncte, iar Kayserispor e ultima (18), cu 7 puncte.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.