Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turcia dă marea lovitură împotriva celui mai puternic serviciu secret israelian: 33 de persoane suspectate de spionaj pentru Mossad au fost reținute

BBC
politie turcia

Turcia dă marea lovitură împotriva celui mai puternic serviciu secret israelian: 33 de persoane suspectate de spionaj pentru Mossad au fost reținute

Autoritățile din Turcia au reținut 33 de persoane suspectate de spionaj pentru serviciul de informații israelian Mossad, iar alte 13 persoane sunt căutate de poliție, relatează Mediafax.

Autoritățile turce au reținut 33 de persoane suspectate de spionaj pentru serviciul de informații israelian Mossad, a anunțat marți agenția de presă de stat Anadolu, adăugând că alte 13 persoane sunt căutate de poliție, relatează Reuters.

Anadolu a precizat că poliția a efectuat raiduri simultane în 57 de locuri din țară, în cadrul unei anchete demarate de biroul de combatere a terorismului din cadrul procuraturii din Istanbul.

Fără a cita surse, agenția a arătat că se crede că suspecții urmăreau să identifice, să monitorizeze, să atace și să răpească cetățeni străini care locuiesc în Turcia, ca parte a unor operațiuni de „spionaj internațional".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.