Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turcia: Explozie în apropiere de graniţa cu Siria, soldată cu victime

explozie

Mai multe persoane au fost rănite luni după o explozie la un centru medical situat în apropiere de o şcoală în provincia turcă Kilis, în sud-estul ţării, la graniţa cu Siria, a indicat un oficial guvernamental, în timp ce media locale au relatat că două persoane au fost ucise, transmite Reuters. 

Autorităţile fac investigaţii pentru a afla dacă nu cumva explozia a fost provocată de un obuz de mortieră tras dinspre Siria. 

Potrivit cotidianului turc Haberturk, citat de Reuters, două persoane au fost ucise şi alte două rănite în explozie, care ar fi fost provocată de un obuz tras dinspre Siria şi care a ajuns în grădina unei şcoli. 

Canalul turc de informaţii NTV, citat de AFP, a relatat că cel puţin o persoană a fost ucisă şi alte trei - elevi - au fost rănite de două obuze căzute în apropiere de o şcoală din Kilis. 

AFP menţionează că obuze trase dinspre Siria, aflată în război, au căzut deja în localităţi de frontieră în Turcia de la izbucnirea conflictului, în 2011, în ţara vecină, provocând victime. În virtutea unor reguli de angajare, armata turcă răspunde sistematic la ele cu tiruri de artilerie vizând poziţiile de unde provin tirurile. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.