Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turcia: 'Președintele nostru este singurul lider care îi poate aduce pe Zelenski și Putin la masa negocierilor'

recep tayyp erdogan volodimir zelenski

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan,intenționează să discute posibilitatea unei înțelegeri diplomatice în Ucraina cu Vladimir Putin și o posibilă mediere în acest proces de către Ankara, a anunțat marți reprezentantul oficial al liderului turc Ibrahim Kalin, la postul tv24, relatează preas rusească. Cei doi lideri urmează să se întâlnească zilele următoare la Astana.

"Turcia consideră că ușile diplomației ar trebui să fie întotdeauna deschise. Până în prezent, este singura țară care este în măsură să ofere o foaie de parcurs pentru o înțelegere în Ucraina. Președintele nostru, de fapt, singurul lider care îi poate aduce pe Zelenski și Putin la masa negocierilor, intenționează să discute posibilitatea unei înțelegeri diplomatice în Ucraina și medierea în acest proces", a declarat Kalin.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski le-a transmis, marți, liderilor G7 că „nu poate exista dialog” cu Vladimir Putin pentru că este un lider „care nu are viitor”.

Mesajul lui Zelenski vine în aceeași zi în care ministrul de externe al Rusiei a spus că Putin este dispus să aibă o întâlnire cu Joe Biden la summitul G20 din Indonezia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.