Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turcia ridică tonul la SUA: 'Nimeni nu are dreptul să ne spună cu cine să ne luptăm'

obama erdogan

Nimeni nu are dreptul să-i spună Turciei cu ce organizaţie teroristă poate să lupte, a declarat luni ministrul turc pentru afaceri europene, Omer Celik, în contextul în care acest stat membru NATO este criticat din cauza ciocnirilor cu combatanţii kurzi sirieni în cursul operaţiunii sale terestre din nordul Siriei, relatează Reuters.

"Nimeni nu are dreptul să ne spună cu ce organizaţie teroristă putem să luptăm şi pe care să o ignorăm", a declarat ministrul turc pentru afaceri europene, Omer Celik, în cadrul unei conferinţe de presă de la Ankara.

Citește și: O vedetă de la Antena 1 spune că a fost VIOLATĂ: ‘M-a tras de păr până în toaleta restaurantului, apoi m-a împins, m-a violat’

Forţele susţinute de Turcia au avansat şi mai mult în nordul Siriei luni, atrăgându-şi criticile SUA, care şi-a exprimat îngrijorarea că lupta pentru teritorii s-a îndepărtat de la Stat Islamic.

SUA susţin miliţia kurdă siriană YPG în lupta împotriva organizaţiei Stat Islamic. Turcia, care este membră a coaliţiei internaţionale împotriva Stat Islamic, consideră YPG organizaţie teroristă care are legături cu Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK), informează agerpres.ro.

Citește și: Făcea topless și a trebuit să se mute pentru că vecinii s-au plâns poliției: Cum arată femeia / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.