Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turcia: Un cuplu israelian a fost arestat pentru că ar fi fotografiat o casă care îi aparţine preşedintelui Erdogan

Twitter
erdogan

Un cuplu israelian a fost arestat în Turcia pentru că ar fi fotografiat o casă care îi aparţine preşedintelui Recep Tayyip Erdogan, potrivit unor surse israeliene citate de dpa.

O purtătoare de cuvânt a Ministerului de Externe israelian a confirmat joi incidentul. Nu se ştie ce casă a preşedintelui Erdogan se presupune că ar fi fotografiat cuplul. Până în prezent nu există nicio informaţie despre acest caz din partea turcă.

Potrivit unor relatări din media israeliene, soţia a trimis o trimis o fotografie cu clădirea familiei din Israel, cu mesajul: "Ce casă frumoasă".

Cuplul venise în Turcia pentru a sărbători o zi de naştere. Cei doi erau cazaţi într-un hotel din Istanbul şi ar fi trebuit să se întoarcă marţi din excursie. Când acest lucru nu s-a întâmplat, familia a început să se îngrijoreze.

În Turcia este în general interzis să faci fotografii în zone militare şi de securitate fără permisiune, potrivit Agerpres.ro.

În luna octombrie, media turce au relatat că mai mulţi agenţi israelieni au fost arestaţi. Anchetatorii turci au descoperit o reţea de 15 persoane care ar fi spionat studenţi şi care se aflau în slujba serviciului secret Mossad, a relatat atunci postul de televiziune TRT. Ei au fost acuzaţi de spionaj internaţional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.