Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turcii caută orice motiv ca Suedia să nu intre în NATO - Ultima găselniță scoasă pe piață de publicația Anadolu

suedia nato finlanda nato

Potrivit publicației turce Anadolu, conform statisticilor, Suedia are una dintre cele mai mari rate de incidente violente, provocate din cauza folosirii armelor, din toată Europa de Vest, anunță Gazeta, potrivit Rador.

Publicația subliniază că această rată reprezintă rezultatul unui număr tot mai mare de bande și grupuri criminale care sunt responsabile pentru afluxul de arme de foc ilegale. Un raport din 2021 al Inițiativei Globale de Combatere a Crimei Organizate Transnaționale arată că armele de producţie iugoslavă alimentează creșterea violenței în Suedia.

Acest lucru este atribuit moștenirii așa-numitei "mafii iugoslave", acum desființată, care a dominat lumea interlopă a Stockholmului pe parcursul anilor 1990.

Ce s-a întâmplat și în Ungaria

Anterior, președintele Parlamentului ungar, László Kövér, a declarat că deputații din partea coaliției partidului de guvernământ din Adunarea de Stat (Parlamentul unicameral) a Ungariei nu consideră ca fiind rezolvată problema admiterii Finlandei și Suediei în NATO.

Iar înainte de aceasta, președintele Ungariei, Katalin Novák, a declarat că Parlamentul ungar va organiza, în luna mai, o reuniune consacrată ratificării documentelor privind aderarea Finlandei și Suediei la NATO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.