Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turcii de la Trabzonspor au pus ochii pe Claudiu Keșeru

eusunt12.ro
keseru

Claudiu Keşeru (32 de ani) are şanse foarte mari să se despartă de Ludogoreţ în această vară. După ce presa din Bulgaria a anunţat că românul vrea să plece de la echipă pentru faptul că nu joacă titular, jurnaliştii din Turcia au aflat care poate fi următoarea destinaţie a atacantului, potrivit Mediafax.

Citește și: Traian Băsescu face dezvăluri! Ce a vrut Klaus Iohannis să facă

Din câte se pare, Trabzonspor are cele mai mari şanse să îi obţină semnătura. Keşeru ar accepta oferta, una bună din punct de vedere financiar, dar şi din prisma nivelului campionatului. Keşeru este unul dintre cei mai buni jucători din lotul lui Ludogoreţ. Este cel mai bun marcator al echipei, a dat un randament foarte bun încă de la primul sezon, dar actualul antrenor, bulgarul Stoycho Stoev, îl cam evită când vine vorba de alcătuirea primei echipe. Astfel, Keşeru a decis să plece. El se află în ultimul an de contract cu campioana Bulgariei dar nu pare dispus să mai aştepte până la terminarea contractului. Nu duce lipsă de oferte, iar în afara lui Tranbzonspor mai sunt şi alte echipe interesate de serviciile lui, în special din zona arabă.

Citește și: Mega-eveniment pentru Klaus Iohannis! Când și unde va avea loc

Keşeru a semnat cu Ludogoreţ în 2015, după trecerea de la Al Gharafa, pentru un milion de euro. În acest timp a marcat de 99 de ori şi a oferit 29 de pase decisive în 167 de meciuri. Şi-a trecut în pamares 3 campionate şi o Supercupă a Bulgariei. Pe plan personal, a reuşit să se impună ca cel mai bun marcator în două sezoane consecutive (2016-2017 şi 2017- 2018).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.