Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turismul REVINE LA VIAȚĂ după pandemie, dar PROFITUL merge la străini: Românii OCOLESC stațiunile românești

business-review.eu
romania turism

Industria turismului își revine. Turiștii români își rezervă destinațiile pentru vacanțele viitoare, în top fiind Italia, Spania și Marea Britanie, însă, chiar dacă dorința de a călători se apropie de nivelul anului 2019, industria aeronautică se confruntă în continuare cu multe anulări. În această toamnă mai multe destinații turistice și-au anunțat redeschiderea granițelor pentru turiștii din toată lumea, printre care Thailanda, Mauritius, Israel și SUA (care nu primea turiști din zona Schengen), scrie Mediafax.

În consecință, companiile aeriene anunță deja creșterea numărului de zboruri pentru sezonul de iarnă, acoperind un procent de peste 90% din numărul de zboruri înregistrate în 2019, iar turiștii, inclusiv cei români, își rezervă destinațiile pentru vacanțele viitoare.

Chiar dacă dorința românilor de a călători se apropie de nivelul anului 2019, industria aeronautică se confruntă în continuare cu multe anulări și modificări de orar de zbor, fapt ce afectează zilnic sute de pasageri români.

„Ne apropiem cu pași repezi de nivelul călătoriilor din anul 2019, dar ne confruntăm în continuare cu multe dintre provocările pandemice. Una dintre aceste provocări ține de volatilitatea orarului de zbor, astfel că facem față în continuare unui număr mare de schimbări apărute din partea companiilor aeriene”, a declarat Claudia Tocilă, Director de Marketing la Vola.ro.

Principalele destinații externe spre care s-au îndreptat turiștii români în această toamnă Italia, Spania, Marea Britanie, Germania, Franța și Belgia, la care se adaugă și o cerere în creștere pentru destinații mai calde, cum ar fi Egipt, Dubai, Iordania, dar și insulele din sudul Europei precum Tenerife, Madeira, Algarve.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.