Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turist polonez, tâlhărit sub amenințarea cuțitului la Untold

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un turist din Polonia, venit la Cluj-Napoca pentru a participa la festivalul Untold, a fost tâlhărit, marți, de trei tineri care l-au amenințat cu cuțitul și i-au furat telefonul și banii. Aceștia au fost prinși de polițiști și reținuți, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, transmis, marți, cei trei tineri au fost prinși de polițiști în 50 de minute, fiind acuzați de tâlhărie calificată.

Citește și: Dacian Cioloș reacționează! ‘E primul gest de decenţă şi normalitate în Guvernul condus de Viorica Dăncilă’

„Un cetățean polonez a sesizat faptul că a fost victima unei tâlhării în Parcul Cetățuia, din Cluj. Conform acestuia, trei tineri l-ar fi amenințat cu un cuțit, sustrăgându-i telefonul mobil și bani. Polițiștii din cadrul Poliției Cluj-Napoca – Secțiile 1, 5 și Biroul Investigații Criminale - s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea investigațiilor și, la circa 50 de minute de la sesizare, au identificat trei tineri bănuiți de comiterea faptei, tineri cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, care locuiesc în Cluj-Napoca. Aceștia au fost conduși la unitatea de poliție pentru continuarea cercetărilor. În baza probatoriului administrat, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiștii Biroului Investigații Criminale, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul Penal. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de circa 90%”, se arată în documentul citat.

Citește și: Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu reacționează! ‘O să avem o nouă abordare’

Tinerii urmează să fie prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Surse judiciare au declarat că turistul polonez a venit la Cluj-Napoca pentru a participa la festivalul Untold, însă avea cazare doar de miercuri, motiv pentru care a petrecut o noapte în sacul de dormit în zona Cetățuia, unde a fost tâlhărit.

Untold are loc la Cluj-Napoca în perioada 1 - 4 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.