Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turiștii au plecat, COVID-19 a înflorit - La Costinești, rata de infectare a depășit 3 la mie: Revin restricțiile

click.ro
mamaia litoral 1 mai

Costineștiul a depășit rata de infectare 3 la mie. Constanța și Năvodari au incidența între 2 și 3 la mie. Revine obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice deschise, anunță Mediafax.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanța a constatat, luni, încadrarea în limitele de incidență cumulată la 14 zile mai mare de 2/1000 de locuitori și mai mică sau egală cu 3/1000 de locuitori a localităților Constanța, Năvodari, Techirghiol, Cumpăna, Ghindărești, Limanu, Mereni, Pecineaga și Tortoman.

De asemenea, Adamclisi, Costinești și Independența au rata de infectare între 3 și 4 la mia de locuitori.

Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din Constanța, Năvodari, Techirghiol, Cumpăna, Ghindărești, Limanu, Mereni, Pecineaga, Tortoman, Adamclisi, Costinești și Independența urmează să ia decizii în privința măsurilor de prevenire a răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2.

În localitățile din județul Constanța unde incidența e mai mare de 2 la mia de locuitori este obligatorie purtarea măștii de protecție în spații publice deschise, oriunde se formează aglomerări de persoane, cum ar fi piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spațiile comerciale, stații pentru transportul în comun, oboare, peroane, etc.

Primăriile Constanța, Năvodari, Techirghiol, Cumpăna, Ghindărești, Limanu, Mereni, Pecineaga, Tortoman, Adamclisi, Costinești și Independența trebuie să comunice până marți la ora 14.00, Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța hotărârile adoptate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.