Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turiştii de pe litoral sunt încurajați de Protecția Consumatorilor să semnaleze orice neregulă

turistderomania.ro
statiune olimp litoral

Echipele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor se află în perioada aceasta pe litoral pentru a se asigura că sănătatea oamenilor nu este pusă în pericol, informează Agerpres.

Reprezentanţii instituţiei încurajează oamenii să semnaleze orice neregulă, pentru ca vacanţa tuturor să fie în siguranţă.

"Comandamentul de pe litoral este activ în fiecare an şi îşi propune să fie un model de succes pentru a veni în sprijinul consumatorilor. Intensificarea prezenţei echipelor ANPC pe litoral reprezintă dorinţa preşedintelui ANPC, domnul Claudiu Dolot, de a aduce instituţia mai aproape de consumatori şi de a fi şi mai prezenţi acolo unde este cazul, dar mai ales acolo unde sunt cetăţenii", mai spun oficialii ANPC.

Aceştia avertizează că perioadele de concedii se pot transforma imediat în momente mai puţin plăcute dacă nu sunt respectate o serie de reguli cunoscute de operatorii economici.

"Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor îşi doreşte să fie un partener în sfera de consiliere pentru operatorii economici, dar recurge la toate mijloacele legale atunci când se demonstrează că nu sunt respectaţi consumatorii", se mai spune în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.