Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Turnătorul' lui Orban și al Olguței, din nou la DNA

breaking

'Turnătorul' lui Orban și al Olguței, din nou la DNA. Omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu a ajuns marți la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). Acesta s-a prezentat singur, transmite Realitatea Tv.

Potrivit unor surse judiciare, omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu este cel care l-a denunţat pe Ludovic Orban, dar şi a altor politicieni cunoscuţi care se pregăteau pentru alegerile locale din acest an.

A început ședința RĂFUIELILOR la PSD (LIVE TEXT)

Urdăreanu a denunţat pentru a-şi uşura situaţia judiciară în dosarul pe care el însuşi îl are pe rolul instanţelor, cel în care este acuzat de DNA că i-a dat mită primarului din Iaşi, Gheorghe Nechita, pentru implementarea de către UTI a sistemului de management al traficului din Iaşi. Un alt dosar deschis în urma denunţului formulat de Urdăreanu este cel al primarului din Craiova, Lia-Olguţa Vasilescu.

Tiberiu Urdăreanu, în vârstă de 62 de ani, este patronul grupului de firme UTI, care a câştigat anul trecut, printre altele, contracte cu Metrorex, pentru informatizarea Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP) şi pentru modernizarea aeroportului din Bacău.  Considerat unul dintre mogulii IT din România, Tiberiu Urdăreanu este suspectat de fapte de corupţie. Multe dintre contractele sale cu statul sunt controversate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.