Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Turnee de poveste în parcurile bucureştene' se va încheia cu o serie de concerte de muzică clasică în Foişorul din Parcul Kiseleff

zilesinopti.ro
foisor parcul kiseleff

Proiectul "Turnee de poveste în parcurile bucureştene" se va încheia cu o serie de concerte de muzică clasică, sâmbătă şi duminică, de la ora 17,00, în Foişorul din Parcul Kiseleff cu două titluri celebre: "Pianul călător" şi "Vioara lui Enescu".

Potrivit organizatorilor, trecătorii vor avea ocazia de a-l asculta sâmbătă, de la ora 17,00, pe pianistul Horia Mihail în cadrul unui proiect cuprinzând concerte susţinute în 11 oraşe din România şi la Chişinău. Turneul "Pianul călător - Encore" susţinut de pianistul Horia Mihail s-a bucurat de un succes deosebit şi anul acesta prin concerte susţinute în săli şi în aer liber, conform agerpres.

Duminică, de la aceeaşi oră, cei care se vor plimba prin Parcul Kiseleff se vor putea întâlni cu "Vioara lui Enescu" şi, respectiv, cu violonistul Gabriel Croitoru, acompaniat de pianistul Horia Mihail. Turneul "Vioara lui Enescu" este un eveniment care aduce în faţa publicului un exemplu unic de generozitate artistică: Gabriel Croitoru şi legendara vioară Guarneri del Gesu, pe care a cântat George Enescu (instrument pus la dispoziţie şi aflat în patrimoniul Muzeului Naţional "George Enescu"), străbat România alături de pianistul Horia Mihail pentru al zecelea an, aducând muzica aproape de comunităţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.