Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turneul Campionatului European Under-21, care se va desfășura în România și Georgia, va fi prezentat publicului din București și Cluj-Napoca

Trofeul Campionatului European Under-21, care se va desfăşura în România şi Georgia, va fi prezentat publicului din Bucureşti şi Cluj-Napoca, cele două oraşe din ţară care vor găzdui partide din cadrul acestui turneu final, informează, marţi, site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

"Trofeul UEFA Under-21 Championship vine în România şi va putea fi văzut la Bucureşti (6-7 mai) şi Cluj-Napoca (13-14 mai). Cel mai important moment ce precede turneul final este sosirea trofeului în România, fanii fotbalului având ocazia să îl admire şi să se fotografieze cu el atât la Bucureşti în acest weekend, pe 6 şi 7 mai, cât şi la Cluj-Napoca în weekendul următor, pe 13 şi 14 mai", se menţionează în anunţul făcut de FRF cu 50 de zile înaintea startului turneului UEFA Under-21 Championship 2023, conform Agerpres.

Cele două locaţii în care trofeul va fi expus nu sunt încă făcute publice, fanii având ocazia de a le descoperi printr-un joc bazat pe indicii ce vor conduce către ele. O serie de personalităţi din fotbalul românesc, printre care se numără şi Ianis Hagi - ambasadorul #U21EURO în România, vor oferi indiciile în social media pentru fiecare oraş în parte.

Pentru fiecare oraş, 5 personalităţi vor oferi indiciile pe canalele proprii de social media în săptămâna în care trofeul ajunge la Bucureşti sau la Cluj, indicii ce conectează turneul final cu cele două oraşe gazdă din România, întrebările făcând referire, printre altele, la informaţii despre prezentul şi istoria #U21Euro.

Fiecare dintre cele două locaţii va fi făcută publică după-amiază în ziua de sâmbătă a fiecărei săptămâni. Cei care găsesc trofeul până atunci vor putea câştiga 21 mingi de fotbal prin tragere la sorţi. Iar toţi cei care vor veni să vadă trofeul vor putea participa, atât la Bucureşti cât şi la Cluj, la o tragere la sorţi pentru un număr limitat de bilete la meciurile turneului final.

Cu ocazia acestei avanpremiere, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat: "Suntem foarte fericiţi şi mândri că, împreună cu colegii din Georgia, organizăm cea de-a doua mare competiţie interţări a fotbalului european. Astăzi, când mai sunt 50 de zile până la startul turneului final UEFA Under-21, deschidem generic porţile stadioanelor şi îi invităm pe suporteri să vadă trofeul. În iunie va începe spectacolul fotbalistic la fierul ierbii şi vă invit pe toţi fanii să veniţi să vedeţi meciuri foarte spectaculoase. Şi, nu în ultimul rând, să veniţi să susţineţi Naţionala de tineret a României, care este la cea de-a treia participare consecutivă la un turneu final".

România găzduieşte Campionatul European de tineret 2023, cel mai important turneu continental al anului, iar meciurile se joacă la Bucureşti şi Cluj-Napoca. Turneul final UEFA Under-21 Championship va avea startul peste 50 de zile şi se va desfăşura în România şi Georgia în perioada 21 iunie - 8 iulie 2023.

Bucureştiul va găzdui toate cele şase meciuri din Grupa B, în care se află România, Spania, Croaţia şi Ucraina, cât şi un sfert de finală şi o semifinală. Cluj-Napoca va găzdui meciurile Grupei D, din care fac parte Franţa, Italia, Elveţia şi Norvegia, cât şi un sfert de finală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.