Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turneul de la Charleston: după un meci epuizant, Irina Begu nu reușeste să treacă de americanca Jessica Pegula

Indian Wells
Irina Begu

Jucătoarea română de tenis Irina Begu a fost învinsă de americanca Jessica Pegula, principala favorită, cu 7-5, 4-6, 6-4, joi, în optimile de finală ale turneului WTA 500 de la Charleston (Carolina de Sud), dotat cu premii totale de 780.637 de dolari, anunță Agerpres.

Begu (32 ani, 37 WTA) a pierdut după două ore şi jumătate în faţa numărului trei mondial, deşi a condus cu 4-0 în decisiv.

În primul set, Pegula (20 ani) a condus cu 2-0, 3-1 şi 4-2, apoi Begu a avut 5-4, dar americanca s-a impus cu 7-5. Pegula a avut 4-0 în actul secund, însă românca a reuşit o revenire incredibilă, concretizată în şase ghemuri consecutive (6-4). În decisiv, Begu a condus cu 4-0, ajungând la zece ghemuri consecutive, însă Pegula a revenit senzaţional şi a reuşit să câştige cu 6-4, legând la rândul său şase ghemuri la rând.

Fiecare jucătoare a încheiat cu 4 aşi, dar Begu a comis 8 duble greşeli (Pegula doar una). Raportul mingilor direct câştigătoare (winners) a fost egal, 28-28, dar Begu a avut mai multe erori neforţate (32-23).

Irina Begu rămâne cu un cec de 9.340 de dolari şi 55 de puncte WTA.

Pegula este acum la egalitate în meciurile directe cu Begu, 2-2. Americanca a câştigat anul trecut, în optimi la Roland Garros, cu 4-6, 6-2, 6-3. Irina se impusese în 2020 în sferturile turneului WTA 125 de la Indian Wells, cu 7-5, 6-1, şi anul trecut în primul tur la Melbourne Summer Set 2, cu 7-6 (8/6), 6-3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.