Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turneul de la Roland Garros va fi amânat: negocieri dure pentru prezența spectatorilor în tribune

Roland Garros
simona halep roland garros

Turneul de la Roland Garros, al doilea grand slam al anului, va fi amânat o săptămână, a declarat o sursă din rândul organizatorilor pentru L'Equipe.

French Open era programat iniţial între 23 mai şi 6 iunie. Noile date de desfăşurare vor fi 30 mai-13 iunie, potrivit sursei citate.

Amânarea a fost decisă pentru le putea permite organizatorilor să primească un număr mai mare de spectatori, dacă restricţiile sanitare legate de pandemia de coronavirus vor fi relaxate.

Ediţia 2020 a turneului de la Roland Garros a fost amânată din mai până în septembrie, din cauza pandemiei de coronavirus.

AFP a scris, marţi, că ministerul francez al Sporturilor discută cu organizatorii turneului de la Roland-Garros cu privire la o posibilă "amânare de câteva zile" şi cu privire la "condiţiile de primire a publicului".

"Sunt în curs discuţii cu organizatorii cu privire la proceduri, în special pentru primirea publicului", a precizat ministerul, pentru AFP, şi a adăugat: "O întârziere de câteva zile este în discuţie".

La sfârşitul lunii martie, Gille Moretton, noul preşedinte al Federaţiei Franceze de Tenis (FFT), a indicat că se lucrează la aproape toate scenariile posibile, singurele exceptate fiind cele extreme, accesul publicului la sută la sută capacitate şi anularea cometiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.