Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turneul Final Four al Euroligii a fost mutat de la Berlin la Belgrad

frbaschet.ro
baschet final four

Turneul Final Four al Euroligii masculine de baschet a fost mutat de la Berlin la Belgrad, din cauza restricţiilor sanitare impuse în capitala Germaniei în context pandemic, considerate excesive de echipele participante, scrie AFP.

''Această decizie a fost luată cu scopul de a oferi fanilor Euroligii posibilitatea de a fi prezenţi la eveniment, garantând în acelaşi timp accesul jucătorilor în oraş", au transmis organizatorii competiţiei într-un comunicat.

Măsurile sanitare din Germania, dacă ar fi prelungite, nu ar permite unui număr mare de suporteri să participe la Final Four şi chiar unii jucători ar putea fi împiedicaţi să participe", indică organizatorii, potrivit Agerpres.

Germania le cere în continuare persoanelor care doresc să intre pe teritoriul său să prezinte schema de vaccinare completă şi/sau să se plaseze în carantină timp de 10 până la 14 zile, în funcţie de ţara de origine.

Aşadar, la Stark Arena din Belgrad (15.000 de locuri) va găzdui semifinalele Euroligii pe 19 mai, apoi finala şi meciul pentru locul trei pe 21 mai.

Final Four revine în capitala Serbiei, la patru ani după ce Real Madrid a câştigat aici al zecelea titlu împotriva lui Fenerbahce.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.