Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turneul Shenzhen Open a fost eliminat din programul WTA anunțat pentru prima jumătate a anului 2022

Simona Halep Shenzhen

WTA a confirmat marți că tradiționalul turneu de tenis Shenzhen Open, care deschide sezonul, nu va avea loc în prima jumătate a anului 2022, circuitul feminin urmând să organizeze evenimente în luna ianuarie în Australia, înainte de a urma tiparul convențional până la Wimbledon, în iunie, anunță Mediafax.

Turneul WTA 250, care se joacă de obicei în prima săptămână a anului, a avut loc anul trecut înainte ca evenimentele din China să fie anulate din cauza pandemiei COVID-19.

WTA a suspendat turneele din China din cauza îngrijorărilor legate de fostul număr unu mondial la dublu, Peng Shuai.

Era puțin probabil ca turneul să se desfășoare oricum la începutul anului viitor, din cauza restricțiilor de călătorie impuse de China.

WTA a precizat, într-o declarație făcută marți, că în prima jumătate a anului viitor turneul va avea cinci evenimente WTA 1000 la Doha, Indian Wells, Miami, Madrid și Roma, alături de opt evenimente WTA 500 și cel puțin 15 evenimente WTA 250.

"Calendarul turneului WTA din 2022 va oferi din nou o scenă prestigioasă pe care vor concura cele mai bune jucătoare de tenis feminin din lume", a declarat președintele WTA, Steve Simon.

În a doua jumătate a anului calendarul WTA este de obicei mai aglomerat cu evenimente în China, cea mai populată țară din lume găzduind nouă turnee în 2019, ultimul sezon complet, înainte de răspândirea noului coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.