Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turul ciclist al Belgiei a fost anulat din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus

www.agerpres.ro
Turul Franței

Turul ciclist al Belgiei (Baloise Belgium Tour) a fost anulat din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus, a anunţat, vineri, societatea organizatoare Golazo, citată de AFP, potrivit Agerpres.

Turul Belgiei trebuia să se desfăşoară între 10 şi 14 iunie, dar autorităţile belgiene au interzis orice eveniment de masă până la 31 august.

În plus, ''după decizia Uniunii Cicliste Internaţionale (UCI) de a nu autoriza nicio cursă ciclistă până la 30 iunie, inclusiv, organizaţia a decis să mute Baloise Belgium Tour 2020 în 2021'', se arată pe site-ul cursei.

Alte două curse organizate de Golazo, cea de Trei zile de la Bruges-La Panne şi BinckBank Tour, ambele etape din WorldTour, ar putea fi reprogramate pentru toamnă.

''Golazo este în discuţii cu UCI pe acest subiect pentru a găsi cât mai rapid o dată potrivită în calendarul pe 2020'', afirmă comunicatul.

Cursa de Trei zile de la Bruges-La Panne trebuia să aibă loc pe 25 martie, iar BinckBank Tour era programat între 31 august şi 6 septembrie, dar a fost amânat din cauza mutării Turului Franţei între 29 august şi 20 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.