Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turul Italiei - Australianul Jai Hindley, învingător în etapa a 9-a

ciclism

Ciclistul australian Jai Hindley (Bora) a câştigat etapa a 9-a a Turului Italiei, care s-a desfăşurată duminică între Isernia şi Blockhaus, în timp ce tricoul roz de lider al cursei a rămas în posesia spaniolului Juan Pedro Lopez (Trek), informează EFE, potrivit Agerpres.

Hindley (26 ani), originar din Perth, s-a impus pe distanţa de 191 km cu timpul 5h 34 min 44 sec. El i-a devansat la sprint pe francezul Romain Bardet, ecuadorianul Richard Carapaz, campionul olimpic en titre, spaniolul Mikel Landa şi portughezul Joao Almeida.

Juan Pedro Lopez a încheiat etapa la 1,47 secunde de învingător, dar rămâne lider al clasamentului general, urmat la 12 secunde de Almeida şi la 14 secunde de Bardet.

De menţionat că Jai Hindley a câştigat cu această ocazie a doua sa etapă în Giro, cursă în care a ocupat locul secund în clasamentul final al ediţiei din 2020, după ce a fost devansat în ultima etapă de britanicul Tao Geoghegan Hart.

Luni, în Turul Italiei va fi a doua zi de pauză, cursa din peninsulă urmând să se reia marţi cu etapa a 10-a, între Pescara şi Jesi (196 km).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.