Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ţuţuianu taie speranţele Opoziţiei, după excluderea din PSD: Cum ar vota la moţiunea de cenzură

tutuianu-politicabroastei.ro

Senatorul Adrian Ţuţuianu a declarat luni, după ce a fost exclus din PSD, că nu va vota niciodată o moţiune de cenzură împotriva unui Guvern al social-democraţilor.

"Am spus foarte clar, nu voi vota niciodată o moţiune de cenzură împotriva unui Guvern al Partidului Social Democrat. Dacă îmi voi schimba poziţia vreodată, am să vă anunţ din timp", a afirmat Ţuţuianu, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

CITESTE SI: Cel mai eficient exercițiu pentru a slăbi: MERSUL PE JOS! Ce distanță trebuie să parcurgem

El a precizat că este foarte mulţumit de faptul că zece dintre colegii care au semnat scrisoarea în care se cerea demiterea lui Liviu Dragnea au votat împotriva excluderii sale din partid, însă a adăugat că a fost dezamăgit de prestaţia altora. 

"Domnul Paul Stănescu a fost în sală, doamna Firea am văzut că a făcut o scrisoare pe care a dat-o publicităţii în această zi, o scrisoare care cred eu că e suficient de explicită cu privire la poziţia domniei sale. Sunt foarte mulţumit de faptul că zece colegi, nu nouă - am renumărat după ce s-a terminat şedinţa - dintre cei care au semnat scrisoarea noastră în urmă cu o lună şi ceva de zile, au votat şi astăzi împotriva excluderii noastre din partid. Sunt dezamăgit de prestaţia altor colegi, sunt dezamăgit şi de punctele de vedere pe care le-au exprimat unii dintre ei, dar asta este, este un bun prilej să cunoşti oamenii şi să îi reevaluezi. Pentru că, până la urmă, momentul acesta foarte dificil îţi dă posibilitatea să vezi cam cum sunt cu adevărat unii dintre colegi", a afirmat Ţuţuianu.

CITEȘTE ȘI: Avertisment dur al specialiştilor: Semnele care îţi arată lipsa de vitamină D – ce trebuie să faci .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.