Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TVR îi invită pe Ponta şi Iohannis la dezbateri electorale

tvr

Televiziunea Româna a lansat, luni, propunerea organizarii uneia sau a mai multor dezbateri electorale între Victor Ponta si Klaus Iohannis si i-a invitat pe cei doi candidati ramasi în cursa prezidentiala sa participe, la ora 14,00, la sediul televiziunii publice, la o prima întâlnire pentru o discutie în acest sens.

Potrivit unui comunicat al TVR, transmis AGERPRES, dezbaterea, care ar urma sa se desfasoare la sediul SRTv sau la Palatul Parlamentului, ar putea avea mai multi moderatori, agreati de ambele parti, reprezentând SRTv, Antena 3, B1 TV, România TV si Realitatea TV.
SRTv va oferi semnalul tuturor televiziunitor, temele de dezbatere referindu-se la: atributiile presedintelui, probleme de politica externa si de politica interna. Detaliile pot fi stabilite, de comun acord cu staff-urile de campanie, începând cu prima runda de negocieri.
'Detaliile pot fi stabilite, de comun acord cu staff-urile de campanie, începând cu prima runda de negocieri. Orice alte formule pot fi discutate la prima întâlnire între reprezentantii dumneavoastra si cei ai SRTv', se arata în invitatiile trimise celor doi candidati.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.