Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Twitter afişează mai puţine reclame pentru abonaţi

Twitter

Utilizatorii Twitter care plătesc pentru abonamentul Twitter Blue văd acum doar jumătate din reclamele afişate în mod normal, cel puţin în unele din paginile platformei.

Elon Musk vorbea încă dinainte de lansarea abonamentelor Twitter Blue despre înjumătăţirea reclamelor, ca o facilitate pentru plătitori, facilitate care abia acum devine activă. Astfel, abonaţii Twitter Blue vor vedea doar jumătate din reclamele afişate celorlalţi utilizatori în cadrul fluxurilor „Following” şi „For You”.

Conform paginilor de suport tocmai publicate de Twitter, în cazul abonaţilor, numărul postărilor organice dintre reclame va fi de două ori mai mare în medie, însă, vor exista diferenţe - uneori vor apărea mai multe postări organice între reclame, alte ori mai puţine, dar media se va menţine undeva la jumătate faţă de abonaţii obişnuiţi, informează News.ro.

Reducerea numărului de reclame este valabilă doar pentru secţiunile menţionate, nu şi pentru restul paginilor din cadrul reţelei sociale. Paginile de profil, replicile, secţiunea Explore şi celelalte pagini vor afişa în continuare acelaşi număr de reclame pentru toată lumea.

Cu aceeaşi ocazie, Twitter anunţă şi o altă modificare în legătură cu abonamentele Twitter Blue. Postările la care comentează abonaţii vor beneficia de un mic „boost” din partea algoritmului, urmând să rankeze mai sus în feed decât în mod normal.

Twitter Blue este disponibil şi în România, unde costă 44 de lei pe lună sau 464 de lei pe an. Abonamentul s-a scumpit de la 37 de lei pe lună sau 390 de lei pe an în momentul lansării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.