Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tyson Fury, campionul mondial WBC al greilor, vede un meci 'mai periculos ca niciodată' contra americanului Deontay Wilder

 Tyson Fury

Boxerul britanic Tyson Fury, campionul mondial WBC al greilor, prevede un meci ''mai periculos ca niciodată'' contra americanului Deontay Wilder, în a treia confruntare dintre cei doi programată pe 9 octombrie la Las Vegas, notează L'Equipe.

Britanicul, neînvins în 31 de meciuri, i-a răpit centura WBC lui Wilder în februarie 2020, la Las Vegas, când Fury a câştigat prin KO tehnic în repriza a şaptea. Primul lor duel, din decembrie 2018, s-a încheiat cu un rezultat de egalitate.

Tyson Fury, mai sobru ca de obicei, a declarat într-o conferinţă online că Wilder este ''mai periculos ca niciodată pentru că nu are nimic de pierdut. Dacă există un lucru pe care nu-l fac, este acela să nu subestimez pe nimeni. Fie că este cel mai mic om dintr-o cameră sau cel mai mare, nu voi subestima niciodată pe nimeni. Nu vă înşelaţi, va fi totul sau nimic pentru Deontay Wilder. Toată lumea se aşteaptă să-l bat, ceea ce voi face, dar nu trebuie niciodată să pun o cruce pe Wilder. Este un outsider cu o cotă de 3-1. Are totul de câştigat''.

Planificat în luna iulie, meciul Fury-Wilder 3 a fost amânat din cauza unui caz de COVID-19 apărut în staff-ul britanicului.

Despre înfrângerea neaşteptată a lui Anthony Joshua, fostul campion WBAS, WBO, IBF şi IBO al greilor în faţa ucraineanului Oleksandr Usik, Fury a spus că în momentul de faţă Wilder este cel mai periculos boxer de la categoria grea.

''Speram ca Joshua să câştige lupta. Dar, iată, el nu a putut. Dar principala mea preocupare este să-l bat pe Deontay Wilder, cel mai periculos boxer de la grea acum. După mine, Wilder i-ar bate cu uşurinţă pe Joshua, Usik şi pe ceilalţi fără probleme. Dar pe mine nu mă poate bate. Trebuie să mă debarasez mai întâi de Wilder şi apoi vom vorbi de viitorul meu adversar'', a spus Tyson Fury.

Pugilistul american are în palmares 42 victorii, un egal şi o înfrângere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.