Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

U Cluj a intrat în faliment: Se va crea o nouă echipă, în liga a patra

steaua u cluj

„U” Cluj va porni de la zero, din liga a patra, la 97 de ani de la înfiinţare. „Şepcile roşii” vor intra în faliment în septembrie, iar ultimul patron al Universităţii, Florian Walter, a cedat către Primăria Cluj mărcile clubului înfiinţat în 1919.

Primăria clujeană a înfiinţat deja un ONG, intitulat „Alb-Negru”, pe care va funcţiona noul club, care se va înscrie în noul sezon din liga a patra. Ioan Ovidiu Sabău va fi managerul sportiv al noului club. Fostul mijlocaş al naţionalei României a refuzat chiar şi oferta de a deveni director tehnic la FRF pentru a rămâne la Cluj. Adrian Falub e antrenorul dorit de noua formaţie.

„U” Cluj a retrogradat în această vară în liga a treia, la un singur an distanţă de momentul retrogradării din Liga 1 şi disputării finalei Cupei României. Şi alte cluburi de tradiţie ale fotbalului românesc sunt nevoite să plece de la zero în această vară după intrarea în faliment. Petrolul şi Oţelul s-au înscris şi ele, cu echipe formate de suporteri, în liga a patra, iar Rapidul şi-a anunţat şi ea intenţia de a porni din liga a patra sau a cincea în cazul în care actuala societate va pierde apelul după intrarea în procedura de faliment. Echipa fanilor Politehnicii Timişoara, ASU Poli, a pornit şi ea din judeţ şi a ajuns în această vară în liga a doua, iar formaţia susţinută de fanii piteşteni, FC Argeş 1953, a promovat în liga a treia, ca şi un alt club celebru din perioada interbelică reînfiinţat în 2012, după peste 60 de ani, Ripensia Timişoara, anunţă digisport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.