Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

U Cluj - Rapid: Dan Nistor trage un semnal de alarmă, considerând că trebuiesc luate măsuri în privința meciurilor viitoare

universitatea cluj u cluj

Dan Nistor, jucătorul echipei U Cluj, crede că formaţia sa mai are nevoie de timp pentru a deveni o echipă mai unită şi cu relaţii de joc mai bune, scrie news.ro.

„Scorul este mult prea mare, cred eu, dar asta este, trebuie să fim atenţi şi în meciurile viitoare să facem mai puţine greşeli. S-au schimbat foarte mulţi jucători, până se creează o legătură între noi, mai durează. Dacă ne prezentăm la următoarele meciuri cum ne-am prezentat astăzi, clar că nu e bine. Nu trebuie să ne căutăm scuze. În seara asta cei de la Rapid au fost mai buni, au meritat victoria. Trebuie să punem capul în pământ şi să vedem unde am greşit. Chiar dacă jucăm aceste cinci meciuri în deplasare, după care vom reveni acasă, până atunci trebuie să acumulăm puncte. Important e să fim o echipă, când pierdem, pierdem toţi, iar când câştigăm, câştigăm toti şi sunt convins că pe viitor vom fi deveni o familie, cum am fost anul trecut”, a declarat Dan Nistor.

Echipa bucureşteană Rapid a învins duminică seara, în deplasare, scor 3-0, formaţia U Cluj, într-un meci din etapa a doua a Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.