Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

U Craiova a pierdut cel de-al treilea meci amical al verii, contra cehilor de la Viktoria Plzen, scor 1-3

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam stadion CSU Craiova

U Craiova a pierdut cel de-al treilea meci amical al verii, disputat vineri, contra cehilor de la Viktoria Plzen, scor 1-3, potrivit mediafax.

În cel de-al treilea meci amical din stagiul din Austria, Echipa lui Corneliu Papură a întâlnit vicecampioana Cehiei, Viktoria Plzen, care s-a impus cu 3-1, pe terenul de la Westendorf. Reznik a deschis scorul în minutul 7, Kopic a punctat în minutul 15, iar Chory a stabilit scorul final, în minutul 73. Pentru Craiova, Mihai Roman a înscris în minutul 68.

U Craiova a folosit formula: Pigliacelli (60 L. Popescu) – Martic (60 Vlădoiu), Acka (60 Hreniuc), Kelic (46 Tiago), Bancu (60 Briceag) – V. Constantin (60 I. Popescu), Mateiu (60 Şerban), Qaka (46 Ivanov) – Bărbuţ (60 Bârzan), Fortes (46 Roman), Baiaram (46 Vătăjelu).

Antrenorul lui Plzen, Pavel Vrba, a început cu: Kozacik – Hlousek, Reznik, Brabec, Pernica – Kayamba, Kopic, Hrosovsky, Cermak, Kalvach – Krmencik, iar după pauză a fost rulat tot lotul, în condiţiile în care în aceeaşi zi cehii mai joacă un amical, cu Legia Varşovia.

În primele două jocuri de verificare din Austria, echipa lui Papură a remizat, 1-1 cu ruşii de la Orenburg şi 0-0 cu azerii de la Qarabag. Ultimele două amicale ale Craiovei sunt cu Ferencvaros, pe 1 iulie, şi cu Legia Varşovia, pe 2 iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.