Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

U2 aniversează 30 de ani de la lansarea albumului 'The Joshua Tree' printr-un turneu

http://miesianplaza.com/
U2

Formaţia irlandeză U2 a anunţat luni că va marca aniversarea a 30 de ani de la apariţia albumului ''The Joshua Tree'' printr-un turneu european şi nord-american în cadrul căruia membrii trupei vor interpreta toate piesele incluse pe acest produs discografic de mare succes, informează Reuters. Albumul apărut pe piaţă în anul 1987 s-a vândut în peste 25 de milioane de exemplare în toată lumea şi a urcat în fruntea topurilor muzicale cu hit-urile sale ''With Or Without You'', ''Where The Streets Have No Name'' şi ''I Still Haven't Found What I'm Looking For''.

''Recent, am ascultat ''The Joshua Tree'' pentru prima oară în aproape 30 de ani... este cu adevărat o operă. Multe emoţii pe care le simt ciudat de actuale, iubire, pierdere, vise spulberate, căutarea uitării, polarizare...'', susţine liderul trupei, Bono, într-o declaraţie despre cel de-al cincilea album de studiu al formaţiei sale, conform Agerpres.

Segmentul de pe continentul nord-american al turneului va debuta în luna mai în Vancouver, iar cel european va începe în iulie, în Londra, şi va include un concert pe stadionului Croke Park din Dublin, oraşul în care formaţia a luat naştere, în 1976. Membrii U2 - Bono, The Edge, Adam Clayton, Larry Mullen jr - vor fi însoţiţi în turneul american de trupele OneRepublic, Mumford & Sons şi The Lumineers, iar în Europa, alături de ei va urca pe scenă grupul Noel Gallagher's High Flying Birds, mai arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.