Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UAIC reia activităţile didactice în format fizic cel târziu pe data de 4 aprilie

uaic.ro
uaic universitatea alexandru ioan cuza

Senatul Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi a validat, în şedinţa de joi, propunerea Biroului Executiv al Consiliului de Administraţie ca toate facultăţile să reia activităţile didactice cu prezenţă fizică cel târziu pe data de 4 aprilie, potrivit Agerpres.

Până la această dată se vor face demersurile necesare desfăşurării în bune condiţii a activităţilor didactice cu prezenţă fizică privind elaborarea orarului şi cazarea studenţilor.

Potrivit unui comunicat de presă, în perioada 9 martie - 4 aprilie activităţile didactice care în mod obligatoriu se desfăşoară faţă în faţă vor fi transmise în mod concomitent şi online.

Activităţile didactice care nu pot fi desfăşurate în format fizic în această perioadă vor fi recuperate până la sfârşitul semestrului al II-lea din anul universitar 2021-2022.

Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi organizează, în perioada 10 - 31 martie, o sesiune de cazare pentru studenţi, în funcţie de punctajul obţinut în semestrul I.

Listele cu studenţii care au primit dreptul de cazare în ordinea descrescătoare a mediilor vor fi afişate zilnic de fiecare facultate. Totodată, vor fi eliberate dispoziţiile de cazare cu valabilitate doar în ziua emiterii lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.