Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Uber se lansează joi în Oradea

Noizz.ro
Taxi UBER Clerver Taxify

Uber se lansează joi în Oradea, acesta fiind al unsprezecelea oraş din România în care aplicaţia este disponibilă şi al treilea din vestul ţării, după Timişoara şi Cluj-Napoca, a anunţat compania.

"Uber se lansează în oraş cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile şi sigure, cu un timp de aşteptare de doar câteva minute. Începând de astăzi şi până pe 11 iulie, toţi utilizatorii noi din Oradea pot folosi codul HELLOORADEA pentru o reducere de 50% din costul primelor două curse cu UberX, pentru până la 7 lei reducere/cursă", se arată în comunicat.

În România, Uber este disponibil în 11 oraşe: Bucureşti, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi, Constanţa, Craiova, Galaţi, Piteşti, Ploieşti, iar acum în Oradea, cu planuri de extindere în ţară în viitorul apropiat, informează Agerpres.

Uber este o aplicaţie care conectează pasageri şi şoferi în mai mult de 70 de ţări din toată lumea, în peste 10.000 de oraşe.

Potrivit sursei citate, toţi şoferii parteneri din Oradea sunt licenţiaţi pentru a transporta pasagerii în siguranţă către destinaţiile lor.

"Oamenii sunt din ce în ce mai interesaţi de transportul alternativ şi ne bucurăm că le putem oferi orădenilor acces la tehnologia Uber, care conectează pasageri şi şoferi şi îmbunătăţeşte nivelul de siguranţă al călătoriilor lor. Colaborăm cu autorităţile locale şi vrem să devenim un partener de lungă durată atât pentru ele, cât şi pentru utilizatori", a spus Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.