Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Uber vrea să creeze o 'super-aplicație' de călătorie, adăugând avioane, trenuri și mașini de închiriat

intelligenttransport.com
uber

Uber merge înainte cu planul său de a deveni o "super-aplicație" de călătorie.

Firma cu sediul în San Francisco a anunțat miercuri că va adăuga în acest an trenuri, autobuze, avioane și închirieri de mașini în aplicația sa din Marea Britanie. Măsura face parte dintr-un proiect pilot care ar putea fi extins ulterior și în alte țări, dacă va merge bine, informează nbcnews.com.

În timp ce Uber nu va furniza ea însăși aceste servicii de călătorie, le va permite utilizatorilor să le rezerve prin intermediul aplicației sale, în urma unor integrări software cu platformele care vând bilete.

Gigantul tehnologic, care ar putea lua o parte din fiecare rezervare, a declarat că intenționează să anunțe diverși parteneri în lunile următoare.

Uber a precizat că aceste integrări vor contribui la creșterea utilizării aplicației în rândul utilizatorilor săi din Marea Britanie, care au, de asemenea, posibilitatea de a alege să folosească aplicații precum Bolt și Free Now. Marea Britanie este una dintre cele mai mari piețe ale Uber în afara SUA.

Jamie Heywood, șeful Uber în Marea Britanie, a declarat într-un comunicat că Uber speră să devină "un ghișeu unic pentru toate nevoile tale de călătorie".

"De câțiva ani puteți rezerva curse, biciclete, servicii de transport cu barca și scutere în aplicația Uber, așa că adăugarea trenurilor și autocarelor este o evoluție naturală", a spus el.

El a adăugat: "În cursul acestui an, intenționăm să încorporăm zborurile și, în viitor, hotelurile, prin integrarea unor parteneri de top în aplicația Uber pentru a crea o experiență de călătorie perfectă de la ușă la ușă."

Uber intenționează, de asemenea, să permită oamenilor să cumpere bilete de tren Eurostar prin intermediul aplicației. Eurostar le permite călătorilor să facă naveta de la Londra la Paris și alte orașe prin tunelul de sub Canalul Mânecii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.