Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UBS se confruntă cu complexitatea preluării Credit Suisse - Ce decizie cântăresc directorii de la cea mai mare bancă din Elveţia

ubs

UBS are în vedere să-şi amâne publicarea rezultatelor trimestriale cel puţin până la sfârşitul lunii august, deoarece gigantul bancar elveţian se confruntă cu complexitatea preluării Credit Suisse, a informat duminică Financial Times, citată de Reuters.

Banca urma să-şi raporteze rezultatele aferente perioadei aprilie-iunie pe 25 iulie.

Un anunţ de pe site-ul băncii spune că data anticipată se poate schimba.

”Data publicării se poate modifica în funcţie de momentul încheierii achiziţiei anticipate a Credit Suisse”, se arată în anunţ.

UBS nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii.

Directorii de la cea mai mare bancă din Elveţia cântăresc amânarea publicării rezultatelor, împreună cu o actualizare a planurilor pentru afacerile interne ale Credit Suisse, se arată în articol, citând persoane familiare cu problema pe care ziarul nu le-a numit.

UBS, care a acceptat în martie să preia Credit Suisse, ca parte a unei salvari orchestrate de autorităţile elveţiene, a declarat că intenţionează să încheie rapid preluarea.

Directorul general al UBS, Sergio Ermotti, a avertizat săptămâna trecută referitor la deciziile dureroase cu privire la reducerea locurilor de muncă în urma preluării, despre care a spus că speră să fie oficializate în zilele următoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.