Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucigașul studentei de la Medicină din Timișoara a cerut să fie lăsat liber: A invocat o operație pe inimă

facebook
mirel dragomir criminal studenta medicina timisoara

Tânărul student la Facultatea de Medicină din Timişoara Mirel Dragomir, care în 22 martie şi-a ucis iubita, studentă şi ea la aceeaşi facultate, a cerut să fie plasat în arest la domiciliu. Judecătorii de la Tribunalul Timiş i-au prelungit, însă, cu 30 de zile, arestarea preventivă.

Avocatul lui Mirel Dragomir, tânărul de 23 de ani care şi-a ucis, din gelozie, iubita, studentă la Facultatea de Medicină din Timişoara, la fel ca el, a cerut instanţei plasarea sub arest la domiciliu a clientului său din motive medicale. Mirel Dragomir ar fi suferit o operaţie la inimă în copilărie, iar din această cauză el se află sub monitorizare şi tratament şi în prezent.

De asemenea, tânărul este supus unei expertize psihiatrice la IML Timişoara, pentru a se vedea dacă a avut sau nu discernământ în momentul în care şi-a ucis iubita, o tânără de 21 de ani.

Miercuri, judecătorii de la Tribunalul Timiş au respins cererea tânărului privind arestul la domiciliu şi au decis să îi prelungească mandatul de arestare preventivă pentru încă 30 de zile. Mirel Dragomir este cercetat pentru omor.

Medicii psihiatri au stabilit că Mirel a avut discernământ

Mirel Dragomir, asasinul studentei de la Medicină, a fost supus expertizei psihiatrice, iar medicii au prezentat raportul în acest caz. Experţii au stabilit că acesta a avut discernământ în momentul producerii crimei.

Procurorii cer acum prelungirea arestului preventiv, iar Mirel Dragomir urmează să ajungă din nou în faţa magistraţilor. Andreea Morega avea 21 de ani şi a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit de cel alături de care a trăit o poveste de iubire.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.