Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina a ridicat nivelul de alertă teroristă în toată țara

ucraina

Serviciul de securitate ucrainean a stabilit, începând de vineri, noi grade de alertă teroristă pentru toate regiunile ţării, informează Ministerul român al Afacerilor Externe.

Potrivit sursei citate, nivelul roşu (ameninţare reală) a fost stabilit pentru regiunile Doneţk, Lugansk şi Peninsula Crimeea; galben (ameninţare probabilă, se stabileşte la existenţa unei informaţii sigure/ confirmate de pregătire a unor acte teroriste) - pentru regiunile Zaporijie, Nikolaev, Odesa, Sumî, Harkov, Herson, Cernigov. Albastru (ameninţare potenţială, se stabileşte la existenţa unei informaţii, care necesită confirmarea, cu privire la pregătirea unor acte teroriste) - regiunile Dnepropetrovsk, Transcarpatia, Râvne, Hmelniţk, Cerkasî, Cernigov, Kiev (oraşul şi regiunea). Gri (ameninţare posibilă, se stabileşte în cazul existenţei unor factori/ condiţii care ar putea conduce la acte teroriste) - pentru regiunile Viniţa, Volîni, Jitomir, Ivano-Frankivsk, Kirovograd, Lvov, Poltava, Ternopil.

Citește și: A renunțat la sutien și a făcut valuri: Ce divă i-a lăsat cu gura deschisă pe bărbați, în București / FOTO HOT

Ministerul Afacerilor Externe aminteşte că cetăţenii români din străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă" cu informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare "Un SMS îţi poate salva viaţa!".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.